…ΣΚΕΨΕΙΣ ( ΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΕΣΑΣ…)

Πολλοί που έρχονται στο γραφείο μου τις τελευταίες ημέρες και μαθαίνουν πως θα είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,  η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν είναι: ‘’ME  ΠΟΙΟ  ΚΟΜΜΑ;;;’’  ...Οι άνθρωποι με το δίκιο τους  είναι πάντα καχύποπτοι όμως αυτό πρέπει κάποτε να τελειώνει με τα κόμματα, να ΜΠΕΙ  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ …ΤΕΛΕΙΑ!!! και να γίνει μια καινούρια αρχή . 

 

Πιστεύω πως όποιες και αν είναι οι Πολιτικές πεποιθήσεις του οποιουδήποτε  και ταιριάζουν με τις δικές μου αυτό δεν σημαίνει Ντε και Καλά πως είναι και ο κατάλληλος  για να με αντιπροσωπεύσει να μου λύσει τα προβλήματα της πόλης μου και η ζωή μου να γίνει επιτέλους καλύτερη.

Στα  Δημοτικά δρώμενα  όταν μπλέκουν τα κόμματα  = ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΡΟ-ΦΗ  για την Πόλη. Τα κόμματα και οι ‘’Επαγγελματίες Πολιτικάντηδες’’  θυμούνται τα ‘’Πρόβατα’’ (Δηλαδή εμάς τους Πολίτες) κάθε τέσσερα Χρόνια δηλαδή  σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά  το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Ο πρώτος λόγος που Είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδυασμό ‘’ΠΕΤΡΟΥ-ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ’’ και υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ είναι πως ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ που ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ.ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ανθρώπους που ξυπνάνε-εργάζονται- διασκεδάζουν και κοιμούνται στην Πόλη και έχουν :

ΣΧΕΔΙΟ-ΟΡΑΜΑ-ΟΡΕΞΗ-ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

 

Με τον ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ  και τους συμπολίτες μας  που κοσμούν το Ψηφοδέλτιο του Καινούριου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΤΡΟΥ-ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ»  έχουμε σχέδια και όραμα για να κάνουμε έργα ποιότητας με σεβασμό στο Δημόσιο Χρήμα (…Άκου 1.175.000 euro  για …ΜΙΣΗ  πλατεία …)

ΣΑΣ  ΚΑΛΩ  ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ που αγαπάτε αυτή την Πόλη ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ να στηρίξετε  με την Ψυχή σας και την Καρδιά σας τις  ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΕΣ  και ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  τους ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ «ΠΕΤΡΟΥ-ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ»  και να είστε όλες και όλοι σίγουροι πως

 θα δικαιωθείτε ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

…ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔOΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ:

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ  ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ  ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.

Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ  ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ.

·         ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

·         ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ

 

·         ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

·         ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

·         ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

 

…ΑΦΟΥΓΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ…

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ  ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ …ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ‘’ΠΕΤΡΟΥ-ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!

 

Με  Φιλικούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Βαμβακάς   

Τηλ. 6932355789