ΑΝΟΙΚΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑ-ΥΠΟΨΉΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 Φίλες και Φίλοι

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Ο συνδυασμός

ΠΕΤΡΟΥ- ΠΟΛΗ  ΝΑ ΖΕΙΣ

απευθύνεται σε ΕΣΕΝΑ που έχεις απογοητευθεί από το ...ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  έχεις βαρεθεί την ‘’ξύλινη γλώσσα’’ που κάθε φορά χρησιμοποιούν οι ‘’επαγγελματίες πολιτικάντηδες’’ για να τους " προτιμήσεις’’ και μετά ξανά μια ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ  όπως τα βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας. …Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μη υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που να μπορούν να διαχειριστούν τα αυτονόητα. Να σεβαστούν το Δημόσιο Χρήμα (τον δικό μας Ιδρώτα) και τον Πολίτη. Αναρωτιόμαστε όλοι : Eίναι δυνατόν να μην υπάρχουν αυτοί  που θα σεβαστούν το δημόσιο χρήμα και τα δισεκατομμύρια να κατασπαταλώνται  ασύστολα χωρίς φρένο; Γιατί έργα πάντα θα γίνονται όμως τα κόστη είναι  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ!!!

Αυτός ακριβώς ο προβληματισμός με έκανε (…ανάγκασε αν θέλετε) να εμπλακώ και να διεκδικήσω μαζί με τους υπόλοιπους  ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του καινούριου ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ  με τον επιστήμονα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ - ΑΝΘΡΩΠΟ :

ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ

Συσπειρώσου  γύρω από τους ανήσυχους  πολίτες της πόλης μας  που  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,  μακριά και έξω από τις πολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να πάρουμε την πόλη που ζούμε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Υποστήριξε με την Καρδιά σου τον Συνδυασμό ΠΕΤΡΟΥ-ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ και να είσαι σίγουρη και σίγουρος πως  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Υποστήριξε τις  Υποψήφιες και Υποψηφίους του συνδυασμού με την υπόσχεση πως θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 Γιώργος Βαμβακάς

(Ασφαλιστικός Σύμβουλος)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης